HomeFeaturedFocusDegringolada la nivel inalt la BlackBerry

Degringolada la nivel inalt la BlackBerry

Dacă v-a trecut măcar odată prin minte că la BlackBerry, renunțarea la vânzarea companiei și trecerea la un plan de salvare a companiei prin resurse proprii, concomitent cu înlocuirea CEO-ului, au liniștit apele, v-ați înșelat amarnic.

Un adevărat exod de personal este în desfășurare, oameni importanți din funcții de conducere plecând din companie. Kristian Tear, Chief Operating Officer și Frank Boulben, Chief Marketing Officer, au luat deja drumul exilului. În paralel, s-a anunțat plecarea lui Brian Bidulka, Chief Financial Officer. Și ca lucrurile să fie complete, Roger Martin, un membru al consiliului director al companiei de ani buni, și-a anunțat plecarea din BlackBerry!

Declarația oficială a CEO-ului actuai al companiei canadiene și totodată președintele consiliului director, John Chen, sună extrem de pompos și optimist pentru viitor:

“I thank Kristian and Frank for their efforts on behalf of BlackBerry. I look forward to working more directly with the talented teams of engineers, and the sales and marketing teams around the world to facilitate the BlackBerry turn-around and to drive innovation.”

În realitate însă, s-ar putea ca cei enumerați mai sus să nu fie chiar atât de optimiști în ceea ce privește perspectiva roză (pe care se presupune că o conferă planul de salvare al BlackBerry) asupra viitorului și să aleagă calea exodului. Eu aș înclina spre a doua variantă, având în vedere tristele experiențe similare, la scară mult mai mică, prin care am trecut cândva. Și nici polivalența CEO-ului (și președintelui, să nu uităm) John Chen, care se implică direct în activitățile de marketing, vânzări, dar și în zona tehnică (ce să îi faci dacă se pricepe omul la toate), nu îmi este pe plac. Și nici străină!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep