HomeGames ArenaDiablo 2 a fost o greseala (titlu inflamator)

Diablo 2 a fost o greseala (titlu inflamator)

Din categoria ”gura căscată, bocancul e pe drum, Blizzard spune ceva despre off-line din nou”, Blizzard a spus ceva despre modul off-line al lui Diablo 3, din nou. Știți voi, acel mod off-line prezent în varianta superioară de pe console. Și-anume, că nu vor să îl adauge pe PC, încă (răbdare, bocancul o fi suculent, dar se vor sătura de el), și că a fost o greșeală să îl implementeze în Diablo 2.

Într-un interviu recent pentru Rock Paper Shotgun, Kevin Martens, Lead Designer al proiectului, a declarat că lumea nu ține minte prea bine exact cât de mult urau Diablo 2 pentru faptul că dacă aveau un personaj de singleplayer, nu îl puteau transfera pe un server de Battle.net pentru a juca cu prietenii lor care aveau personaje pe acele servere și destul bănet cât să aibă o conexiune la internet stabilă în anul 2000.

El știe foarte bine cât de mult urau jucătorii asta, fiindcă la acea vreme cu asta se ocupa… nu cu ura, ci cu ceva legat de cercetare, la acea vreme fiind Co-Lead Designer la Baldur’s Gate 2, ce s-a vândut cu mult mai puțin decât Diablo 2, deci poate se ocupa și de partea cu ura.

Ca urmare, permiterea jucătorilor să își facă personaje locale, de singleplayer, a fost o greșeală pe care nu au vrut să o repete, deoarece nu puteai să joci cu altcineva folosind un astfel de personaj. Asta desigur dacă nu punem la socoteală, iar Martens nu pune la socoteală, modul de LAN care era activ non-stop în fiecare internet cafe ce avea Diablo 2 (adică fiecare internet cafe, punct), și desigur, Open Battle.net, modul ce îți permitea să joci on-line folosind personajul tău de sigleplayer. Desigur, nu puteai juca cu cineva care avea un Realm Character, dar în același timp, însemna că nu aveai un ping de 200ms.

De asemenea, Martens a confirmat că minunata casă de licitații a fost scornită în ultimele luni ale dezvoltării jocului, la fel ca multe alte decizii proaste de design îngrămădite în joc pe ultima sută de metri în jocul pe care Gamespot îl numește net inferior lui Path of Exile.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep