HomeGames ArenaDin seria Lord of the Rings, un nou joc: Middle-Earth Shadow of...

Din seria Lord of the Rings, un nou joc: Middle-Earth Shadow of Mordor

Hai să facem un exercițiu în grup. Imaginați-vă că aveți o barbă lungă, sunteți îmbrăcat în alb, arătați ca Christopher Lee, și vă cheamă Saruman. Acum, rostiți, accentuând consoanele, în special litera R, numele acelui loc foarte întunecat, Mordor. Gata! Acum sunteți în starea mentală potrivită pentru vestea că un nou joc Lord of the Rings este pe drum, unul plasat în Middle-Earth, mai exact, în Mordor, în umbra sa!

Middle-Earth: Shadow of Mordor este un nou joc de acțiune dezvoltat de studioul Monolith, ce vă pune în rolul unui ranger numit Talion, ce este omorât alături de familia sa de către forțele lui Sauron, undeva între The Hobbit și Fellowship of the Ring. Talion își revine totuși din această moarte, dar nu ca Yellow The White, ci ca un wraith. Cum? Va fi explicat în joc.

Acest joc de acțiune îl va pune pe Talion pe urmele criminalilor săi, până în inima lui Mordor. Însă nu fiecare inamic împotriva căruia te lupți trebuie omorât. Nu! Jocul folosește un sistem numit Nemesis, care înseamnă că în cazul în care un inamic va scăpa, el va continua să progreseze, ca putere, se va antrena, posibil pe fundalul unei melodii inspiraționale, într-un montaj, iar într-o bună zi, se va întoarce, pentru a te învinge!

Desigur, va pierde!

Jocul va fi lansat pentru toate consolele, mai puțin Wii, la o dată ce nu a fost încă specificată. Detalii suplimentare vor fi dezvăluite pe măsură ce sunt publicate de Game Informer, singurul site care are poze din joc, sau nu tocmai poze, ci schițe. Fiindcă, hei, dacă n-ar favoriza companiile anumite publicații deținute de lanțuri de magazine ce sugrumă industria prin practicile lor de afaceri, am trăi într-o lume mai bună.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep