HomeFeaturedFocusMoto G surprize si degringolada

Moto G surprize si degringolada

Dacă o parte din detaliile tehnice ale acestui frate mai mic al lui Moto X, le-am aflat cu ocazia primului leak al acestui aparat, acum, pe lângă confirmarea oficială a acestora, au venit și restul detaliilor. Și am avut și părticica noastră de surprize odată cu această confirmare. Procesorul este un quad-core, dar este setat la 1,2 GHz. Ecranul este de 4,5 inchi, nu de 4,7, iar camera foto este de doar 5 megapixeli. E prima dată când speculațiile despre un aparat dau destul de mult pe lângă realitate.

Rezoluția ecranului de 720p se păstrează, la fel și capacitățile memoriei interne de 8 sau 16 GB. Apare și memoria RAM, în cantitate de 1 GB. Legat de capacitatea acumulatorului, Cnet îl dă de 2070 mAh, GSM Arena de 1950 mAh. Părțile cad de acord că Androidul este un 4.3!

Așa cum a spus și Ionuț, prețul este destul de atractiv: 179 de dolari fără conectare, pentru varianta de 8 GB. Se specifică disponibilitatea începând de astăzi pentru Brazilia ?!?!?! și anumite piețe din Europa. Este doar senzația mea, sau a ieșit o mare brambureală cu lansarea asta de Moto G? Cred că fotografiile de presă care au pe ecran data de 5 Februarie ne oferă un răspuns la această întrebare!

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep