HomeFeaturedFocusIn sfarsit: Flipboard ajunge pe Windows 8, disponibil pentru download din Windows...

In sfarsit: Flipboard ajunge pe Windows 8, disponibil pentru download din Windows Store

O veste excelentă pentru toţi posesorii de tablete Windows pasionaţi de consumul de ştiri pe device-urile electronice: celebra aplicaţie Flipboard e disponibilă pentru download gratuit în Windows Store. Deocamdată sunt disponibile doar versiunile de Windows 8.1 şi Windows 8.1 RT. Cele de Windows Phone mai au de aşteptat.

La nivel de funcţionalitate, majoritatea lucrurilor existente în Flipboard pentru iOS şi Android sunt prezente şi pe Windows 8.1, adică:

– integrarea conturilor de pe reţelele sociale

– posibilitatea de adăugare manuală a unor feed-uri noi

– selecţia de reviste gata create

– conectarea cu un cont Flipboard sau Facebook pe serviciu, acest lucru permite salvarea setărilor personale din aplicaţie, inclusiv sursele de informaţie. Eu le aveam deja create pe iOS şi au venit automat pe Windows prin conectare.

Screenshot (20)

Interfaţa nu arată chiar rău şi în general se mişcă destul de bine pe o tabletă Surface RT cu Windows 8.1. Pot să spun că odată cu venirea Flipboard pe Windows RT ajung să folosesc la maxim potenţialul de pe tabletă – adică am acces la suita completă Microsoft Office, inclusiv Outlook şi Word, am acces direct la fişierele stocate local şi/sau în cloud-ul SkyDrive, multitasking.Screenshot (17)

 

Ar fi fost prea frumos ca Flipboard de Windows să fie o replică 1:1 a celei de pe iOS, din păcate prezentarea articolelor nu e la fel de cursivă în termeni de performanţă şi frumoasă în termeni de layout ca cea de pe iOS. E pe acolo, dar mai e puţin de lucru la fluiditate.

Screenshot (18)

Unele articole se încarcă semnificativ mai greu decât pe iOS. Poate că la nivelul layout-ului contează foarte mult şi diferenţa de raport al dimensiunii ecranului: 4:3 la iPad versus 16:9. M-am obişnuit cu 4:3 la Flipboard şi acum îmi e mai greu să trec pe 16:9. O să vă mai povestesc despre asta mai încolo.

Screenshot (19)

Odată cu apariţia versiunii de Windows a ieşit şi cea de BlackBerry. Detalii mai multe despre lansarea de astăzi se pot găsi pe site-ul Flipboard.

Screenshot (14)

Vedeţi mai jos în acţiune Flipboard pe Windows 8.1:

Şi acum puteţi să îl descărcaţi folosind link-ul acesta din Windows Store – e gratuit!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep