HomeEvenimenteCESDe la 1 februarie, Delta va oferi Wi-Fi gratuit in avioane

De la 1 februarie, Delta va oferi Wi-Fi gratuit in avioane

Chiar dacă nu are legătură directă cu România (dar merită să știți dacă plănuiți să călătoriți în SUA în perioada următoare) merită să știți că la CES 2023 Delta Air Lines a anunțat că a pornit un parteneriat cu T-Mobile în urma căruia de la 1 ianuarie pasagerii ce călătoresc cu Delta vor avea acces la Wi-Fi gratuit in timpul zborului. Bineînțeles, există și o cerință: e nevoie ca pasagerii să fie utilizatori T-Mobile (chestie care funcționa și până acum) sau membri Delta SkyMiles (partea bună este că se poate face înscrierea în programul de fidelizare Delta și în timpul zborului).

T-Mobile și Delta susțin că accesul la Wi-Fi gratuit ar trebui să ofere o experiență simplă de la îmbarcare și până la aterizare și să contribuie la diferențierea calității serviciilor față de alte companii. De la 1 februarie Delta va oferi accesul gratuit pe zborurile interne SUA, urmând ca ulterior să extindă serviciul și pe cele internaționale.

Accesul la Wi-Fi va fi permis imediat ce se face identificarea cu contul Delta SkyMiles.

Chestia asta e importantă pentru că dacă o companie ca Delta începe să ofere acces gratuit cu siguranță și altele vor ajunge să facă asta. Măcar pentru browsing și ceva acces la social media, dacă nu și pentru streaming.

Îmi aduc aminte că în urmă cu vreo 7 ani am plătit 50 EUR (din puncte Star Alliance) pentru a avea acces la internet (undeva la 15 kbps) în zbor pentru că a trebuit să termin lucru la un document ce trebuia și trimis. Acum lucrurile încep să fie mai accesibile, mai ales că mai nou se discută despre posibilitatea de a folosi conexiunea mobilă de internet în zborurile din Europa.

Până una alta, dacă aveți ceva zboruri interne în SUA, aveți un motiv să alegeți Delta.

via bgr

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep