HomeFeaturedFocusKarbonn Titanium X, un nou erou indian

Karbonn Titanium X, un nou erou indian

Recunosc că până la materialul citit azi, nu am știut că există un producător de smartphone cu numele de Karbonn. Spre rușinea mea, aș putea spune, dat fiind că indienii, pentru că din India este compania ce poartă același nume, nu sunt chiar de ieri pe piață și se pot lăuda cu ceva modele la activ. Adică peste 40! Lasă, că nici voi nu știați de ei!

Ei bine, noul lor flagship este și Karbonn, și Titanium. Mai exact Karbonn Titanium X, un nume demn de un laborator de chimie, dar cu o configurație demnă de partea de sus a topului Androidelor. Ia fiți atenți aici: un display IPS fullHD de 5 inchi, un procesor quad-core de 1,5 GHz, o cameră de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli, NFC, Android 4.2, un acumulator de 2300 mAh. Nu se cunoaște cantitatea de RAM, dar aș putea spune că dacă este de 2 GB, avem un telefon pe care, un preț corect, așa ca de India, l-ar face dorit în multe piețe.

Din păcate încă nu se cunosc foarte multe detalii comerciale, dar, acum că știm cine sunt și cu ce se ocupă cei de la Karbonn, o să stăm cu ochii pe ei.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep