HomeFeaturedFocusLaptop, tableta, smartphone: unda verde de folosire permanenta in avion

Laptop, tableta, smartphone: unda verde de folosire permanenta in avion

image

În SUA a devenit posibil ca un laptop, tabletă, smartphone sau MP3 player să fie folosit pe tot parcursul zborului (fără interdicție de închidere la decolare sau aterizare) în avioanele comerciale. JetBlue și Delta Airlines aplică deja dispoziția, JetBlue anunțând că este prima companie de transport aerian ce permite pasagerilor folosirea permanentă a aparatelor electronice.

Sunt totuși două restricții: conexiunea mobilă de voce/date nu este permisă, iar în timpul prezentării instructajului de siguranță a zborului pasagerii nu au voie să folosească aparatele electronice.

Decizia FAA deschide oportunități interesante mai ales că se mulează pe tendința generală de a scoate din prețul biletelor costul mâncării dar introducerea opțiunilor de plată suplimentară pentru acces la internet (timpul trece mai repede când ai internetul la îndemână pentru comunicație și informare. Credeți-mă, am testat pe un zbor Transatlanic). Urmează acum să avem voie să folosim și telefoanele mobile pentru comunicare voce pe rețeaua operatorului, că via internet funcționează deja – de exemplu Skype merge pe zborurile Lufthansa spre SUA.

via abcnews

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep