HomeFeaturedFocusCloud OS va fi prezentat in Romania la Microsoft Summit 2013

Cloud OS va fi prezentat in Romania la Microsoft Summit 2013

image

Aflu că la Microsoft Summit 2013 va fi prezentată o nouă generație de produse și servicii ce vin în completarea Office 365, Dynamics CRM Online și vor fi reunite sub Cloud OS.

La nivel conceptual, Cloud OS se refera la ceea ce se poate realiza cu ajutorul unui sistem de operare traditional – management de aplicatii si de hardware – doar ca in termenii si la scara la care ne referim prin cloud computing.

Cloud OS se bazează pe Windows Server și Windows Azure plus servicii SQL Server, System Center, Windows Intune și Visual Studio.

Solutiile pentru intreprinderi lansate la Microsoft Summit 2013 se bazeaza pe versiuni noi ale produselor si serviciilor ce alcatuiesc Cloud OS si raspund nevoilor de transformare ale companiilor printr-o serie de avantaje precum:

– modernizarea centrelor de date si crearea de infrastructuri de cloud hibrid;

– modernizarea aplicatiilor de business, cu posibilitatea gazduirii acestora in orice tip de cloud;

– ințelegerea profunda a datelor si a tendințelor de piata prin corelarea datelor structurate cu cele nestructurate;

– cu noile solutii, departamentele IT se vor concentra pe nevoile de business ale angajatilor companiilor, pe asigurarea unei experiente uniforme pe toate device-urile si pe capabilitățile de colaborare in organizatie de oriunde si oricand.

Mai multe informații despre Cloud OS pot fi obținute de aici.

Marius Filipas, Server & Tools Business Group Lead, Microsoft Romania: „Cu Cloud OS si noile produse si servicii pe care le facem disponibile in România – Windows Server 2012 R2, System Center 2012 R2, Windows Azure, Windows Intune, SQL Server 2014 si Visual Studio 2013 – raspundem tendintelor din piata locala privind modernizarea centrelor de date si extinderea lor in cloud, dezvoltarea de aplicatii moderne, cresterea mobilitatii angajatilor si cerintelor pentru solutii de business intelligence bazate pe volumul mare de continut digital produs de companii.

În legatura cu adoptarea în Romania a acestor tendinte, „in ultimele 6 luni putem observa o crestere de 4% in ceea ce priveste host-urile virtualizate de servere noi, coroborate cu o crestere de 41% a business-ului de Windows Server pentru aceeasi perioada, fața de anul trecut. O crestere spectaculoasa se inregistreaza in randul partenerilor ce comercializeaza solutii bazate pe Windows Azure, al caror numar a crescut cu 275% fata de aceeasi perioada a anului trecut”, declară Marius Filipas.

Mai multe detalii o să aflu la Microsoft Summit 2013, săptămâna viitoare. Revin atunci cu informații noi.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep