HomeFeaturedFocusLenovo Vibe Z iese cu Snapdragon 800

Lenovo Vibe Z iese cu Snapdragon 800

V-am spus eu că orice smartphone care se respectă e musai să aibă procesor Snapdragon 800? Numai cei de la HTC nu au vrut să mă asculte, și au scos un HTC One Max care s-a lansat în cursă cu un handicap în fața concurenței. După ce ieri am văzut că până și Xiaomi Mi3 apelează la procesorul de top al celor de la Qualcomm, scoțând o variantă dotată corespunzător, iată că astăzi vedem un alt producător chinez care adaugă o configurație cu Snapdragon 800 unui aparat de vârf din gama sa.

Este vorba despre Lenovo și modelul lor Vibe Z, care până acum s-a bazat, sub denumirea de Vibe X, doar pe procesoare MediaTek. Și nu putem să nu observăm cât de bine se încadrează acest procesor în configurația care mai cuprinde o cameră foto de 13 megapixeli și una secundară de 5 megapixeli sau un ecran fullHD de 5,5 inchi, în comparație cu cei 5 inchi ai vărului său Vibe X. Dacă moștenește de la acesta și capacitatea de 2 GB de memorie RAM și 16 GB de memorie internă, lucru care se pare că se va întâmpla, eu zic că se va prezenta rezonabil.

Deocamdată aceste detalii tehnice, dar și cele comerciale, nu sunt cunoscute. Ce este de asemenea interesant, Lenovo a specificat că acest terminal nu se va limita doar la piața din China. Este un prim pas într-o direcție bună.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep