HomeFeaturedFocusMarfa proaspata de pe Amazon UK!

Marfa proaspata de pe Amazon UK!

După ce v-am întărâtat cu poza de ieri de pe Facebook, e momentul să dezvăluim și ce produse am achiziționat de pe Amazon UK, produse ce urmează a fi întoarse pe toate părțile pentru a vă împărtăși opiniile noastre despre ele.

Am făcut acest efort în primul rând pentru Lenovo Yoga, tableta de 10 inchi cu formă atipică, pe care chiar am vrut să o avem la testare. Așa că o să revenim cu feedback despre acest produs destul de proaspăt.

Și pe principiul “dacă-i bal, bal să fie!”, am zis că dacă tot facem o comandă, apoi să fie serioasă. Și am mai ales o tabletă, no-name, un Kocaso de 9 inchi, în ideea de a studia puțin dacă cumpărăturile de astfel de produse de pe Amazon reprezintă o alternativă competitivă la tabletele “producătorilor autohtoni”. Ne vom pronunța și asupra acestui subiect în viitor.

Ce mai merită remarcat, costul de transport pentru tot coletul (patru produse), de doar 7,75 lire. Asta în condițiile în care dacă trimitem o singură tabletă din Brașov la București, curierul costă 28 de lei. Și livrarea destul de promptă, fix la 10 zile de la lansarea comenzii.

IMG_20131128_170833

Așa cum se vede din fotografia facturii, am mai făcut și alte achiziții, mai puțin interesante din perspectivă tehnică, poate atractive din punctul de vedere al prețului. Dar asupra prețului lor și al deciziei de a le achiziționa intern sau prin comandă externă, nu ne vom pronunța, vă lăsăm pe voi să o faceți. Noi o să revenim cu feedback pentru cele două tablete ale căror descrieri tehnice se văd și în documentul din fotografia de mai sus (cu mențiunea că la memoria RAM a tabletei Kocaso este o greșeală). Așa că stați pe aproape!

3 COMENTARII

  1. Da, sunt luate pe persoana juridica, dar taxe vamale nu se platesc, pentru ca sunt comandate din UK.
    TVA-ul pe factura apare ca fiind 0%, desi pe site sunt date ca fiind preturi cu TVA inclus.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep