HomeGames ArenaUn concept original: Logic Artists anunta Clandestine

Un concept original: Logic Artists anunta Clandestine

Mai țineți minte când mă tot plângeam în mod repetat că jocurile de multiplayer și cele cooperative sunt în esență nu foarte bune, eh uite unul care merge în direcția care trebuie.  Logic Artists, creatori ai lui Expeditions: Conquistador, anunță Clandestine, un joc de multiplayer cooperativ asimetric, gândit pentru doi jucători.

Plasat prin anul 1996, jocul urmărește doi spioni ce încearcă să investigheze o serie de crime din lumea spionajului, a căror consecințe și făptați amenință să destabilizeze pacea fragilă dintre fostul URSS și… în esență restul planetei. Partea cea mai interesantă din acest joc vine de la acea parte ”asimetrică”.

Un jucător va fi în rolul unei agente, ce va trebui să se infiltreze pe furiș prin diverse locații păzite atât de oameni, cât și de cele mai sofisticate sisteme de securitate ale anilor ’90. Venind în ajutorul ei va fi un alt agent, ce nu va fi prezent în aceeași locație, și nici măcar nu va juca același joc. În loc de arme și furișat, acest agent va avea în fața sa o serie de ecrane, ce îi vor permite să capete informații despre locații, să spargă sistemele de securitate menționate anterior, și chiar să acceseze calculatoare sofisticate ale anului 1996, ce aparent rulează OS/2, asistând celălalt jucător, ce se află pe câmp.

Va exista și un mod de PvP pentru 4 jucători. Clandestine va fi lansat anul viitor pe PC.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep