HomeFeaturedFocusNokia Music pentru Windows Phone devine Nokia MixRadio

Nokia Music pentru Windows Phone devine Nokia MixRadio

image

Aplicația Nokia Music, soluția proprietară Nokia pentru redarea de muzică de pe aparatele Lumia cu Windows Phone se transformă: acum devine Nokia MixRadio. În principiu vorbim de aceiași funcționalitate de bază: posibilitatea de redare e muzicii stocate pe smartphone plus accesul (din țările vestice) la streaming gratuit și chiar achiziție de muzică. E o alternativă la soluția proprietară Microsoft – Music, preinstalată pe Windows Phone – în ceea ce privește accesul la streaming audio.

Acolo unde streamingul audio e posibil, el e gratuit pentru cei ce se conectează cu un cont Nokia. Și eu l-am folosit o bucată din România, acum cu versiunea 4.0 a lui Nokia Music – redenumită Nokia MixRadio am pierdut posibilitatea de a putea face streaming din România.

Pentru 3,99 USD / lună, cei ce au achiziționat abonamentul la serviciul Nokia Music pot să salveze offline una dintre cele peste 150 de selecții din diferite genuri.

Lista de noutăți aduse cu versiunea 4.0 este relativ simplă:

– opțiuni de crearea a unor selecții personalizate extrase din analiza muzicii preinstalate pe smartphone

– opțiuni de apreciere pentru piesele ascultate

– partajare selecții cu prietenii via rețelele sociale Facebook, Twitter plus SMS sau email

– ceva bug-uri remediate.

image

La nivel teoretic Nokia MixRadio e un pas înainte, unul sigur pentru utilizatorii din țările ”civilizate” unde serviciul de streaming e activ. Pentru România, pierzând opțiunea de acces la stream, pot să zic că nu e mare scofală. Din cauza asta vă sfătuiesc să fiți prevăzători cu update-ul.

Nokia MixRadio poate fi descărcat din Windows Phone Store.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. @Alex
    Si daca dai click pe link-ul din articol, nu vezi aplicatia in market? E posibil ca pe conturi Live ID cu setari de Romania sa nu apara pentru ca serviciul nu e disponibil la noi. Incearca sa schimbi regiunea contului (acum ai voie) pe o tara unde serviciul e activ si functional.

    • scuze de raspunsul intarziat! Folosesc un Nokia Lumia 925 si contul de live id este… de romania, cred? cum aflu? e cu @live.com. As aprecia daca m-ai putea ajuta. mersi!

  2. Mie nu imi apare deloc in market, am incercat sa il downloadez direct de pe net dar nu ma lasa… Cum fac sa am si eu Nokia Music sau Nokia MixRadio? mersi!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep