HomeFeaturedFocusSamsung depaseste o noua bariera in vanzari

Samsung depaseste o noua bariera in vanzari

Cea de 100 de milioane de bucati de smartphone din seriile Galaxy S și Note vândute în 2013. Cifra, impresionantă de altfel, pare să nu îi îmbete euforic pe coreeni, care se gândesc totuși la viitor.

Pe de-o parte, se dorește mutarea focusului de pe hardware înspre partea de software a device-urilor. Și s-a și trecut la fapte, echipa de specialiști software din cadrul departamentului de cercetare-dezvoltare al Samsung fiind în continuă expansiune. Coreeni sunt conștienți că loc de creștere pe piața de smartphone mai este, dar vor să se diferențieze de competiție și prin caracteriusticile software. Este și normal, pentru că în ceea ce privește hardware-ul, inovațiile sunt relativ puține și competiția reușește să țină pasul.

Totuși planurile de viitor ale Samsung se reflectă și în această zonă, intenția coreenilor fiind de a se baza pe procesoare și pe display-uri de proveniență internă. Cel puțin în zona de display-uri, de anul viitor ne vor încânta cu o densitate de 560ppi.

Întorcându-ne în prezent, de notat recordul stabilit de Samsung, care reflectă deplin popularitatea de care se bucură aparatele din seriile Galaxy S și Note în rândul publicului.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep