HomeFeaturedFocusUn nou episod din filmul “Copiii si tableta”: Polaroid Kids Tablet 2

Un nou episod din filmul “Copiii si tableta”: Polaroid Kids Tablet 2

În ciuda faptului că nu pot să spun că sunt de acord cu utlilizarea tabletei de către copii, de multe ori trebuie să mă recunosc înfrânt în această luptă. Interacțiunea juniorilor cu tableta este inevitabilă. Tocmai de aceea mi se pare un lucru bun atunci când văd diverși producători cum dedică produse din gama tabletelor, acestui segment de consumatori.

M-am mirat puțin când am văzut materialul despre Polaroid Kids Tablet 2, pentru că nu aveam habar că Polaroid se ocupă cu astfel de device-uri. Dar o fac, și vin cu un produs dedicat, care se așează cuminte lângă  Overmax EduTab 2+ și FantasyTab sau Samsung Galaxy Tab 3 cel galben.

Și dacă din punctul de vedere al aspectului, produsul celor de la Polaroid se adaptează perfect gusturilor celor mici, se pare că și în ceea ce privește aplicațiile preinstalate vine în întâmpinarea micilor gadget-useri. Cele peste 70 de aplicații și e-book-uri, toate în versiune full, de la Cartoon Network, Disney sau Marvel, stau mărturie pentru acest fapt.

Caracteristicile tehnice ale acestui produs sunt astfel eclipsate, dar o să le trecem în revistă. Un procesor ARM Cortex-A9 dual-core de 1,6 GHz, o memorie RAM de 1 GB și una internă de 8 GB, sau un display de 7 inchi și 1024 x 600 pixeli definesc peisajul tehnic care nu își propune să ne dea pe spate. Nici măcar prețul de 149 de dolari pentru Statele Unite nu cred că este principala armă de vânzare pentru Polaroid Kids Tablet 2, ci aplicațiile de care vorbeam.

via Engadget

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep