HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Core Plus ar trebui sa se numeasca Galaxy Core Minus

Samsung Galaxy Core Plus ar trebui sa se numeasca Galaxy Core Minus

Până astăzi, singurele plusuri negative pe care le cunoșteam erau cele din afirmațiile politicienilor noștri dragi, care vedeau creșteri economice și de PIB și nivel de trai. Unde le vedeau? Nu cred că știe nimeni răspunsul, pentru că uluirea dată de asemenea declarații lua locul oricărei rațiuni.

Aceeași senzație m-a încercat astăzi, când am citit despre Samsung Galaxy Core Plus, care, în comparație cu versiunea mai veche de Galaxy Core, are… câteva minusuri. Unul dintre ele, la memoria RAM, de doar 768 MB în comparație cu 1 GB, altul la memoria internă, de doar 4 GB față de 8. O parte din caracteristicile tehnice se păstrează de la predecesorul său: un procesor dual-core de 1,2 GHz, o cameră foto de 5 megapixeli sau un display de 4,3 inchi și 800 x 480 pixeli.

Ar fi fost culmea ca plusul mult-așteptat să apară exact la preț (este vizibil la sistemul de operare), dar telefonul se prezintă onorabil, cu cei aproximativ 270 dolari pentru varianta fără nici un fel de obligație contractuală. Deocamdată este disponibil doar în Taiwan, dar se așteaptă extinderea numărului de piețe abordate cu acest smartphone.

via Engadget

1 COMENTARIU

  1. Au cam început să se prostească ăștia de la Samsung. Aproape toate modelele cu Plus nu prea aveau un plus semnificativ la ele. Nu înțeleg de ce împânzesc piața chiar cu tot felul de, mă scuzați, panarame de telefoane 🙂

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep