HomeFeaturedFocusZTE Grand S Flex, un smartphone pentru Europa

ZTE Grand S Flex, un smartphone pentru Europa

Chiar dacă în primă fază Europa se traduce prin Spania, Cehia și Slovacia, faptul că în numai câteva zile se vor adăuga piețele din Germania, Finlanda și Polonia este dătător de speranțe. Speranțe că prin acest smartphone ZTE își va întări poziția și în România.

În ciuda numelui, telefonul nu prezintă nici un fel de abilități speciale de-ale lui LG Flex sau Samsung Galaxy Round (deși o persoană mai încăpățînată s-ar putea încumeta să încerce să îl îndoaie). În schimb încearcă să ne vrăjească cu marginile subțiri care încadrează display-ul de 5 inchi și 720 x 1280 pixieli.

Restul caracteristicilor tehnice, cum ar fi procesorul dual-core de 1,2 GHz, memoria RAM de 1 GB sau cea internă de 16 GB, camera de 8 megapixeli, conectivitatea 4G LTE, Android-ul 4.1 Jelly Bean sau acumulatorul de 2300 mAh, ne pot vrăji doar într-o combinație magică cu un preț atent ales. Cum ZTE nu prea se aruncă aiurea cu prețurile, șanse să facă o figură interesantă pe piață ar fi. Așteptăm vești despre disponibilitatea pentru România.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep