HomeFeaturedFocusCASTIGATORII concursului organizat de Mobzine.RO si ABBYY

CASTIGATORII concursului organizat de Mobzine.RO si ABBYY

Concursul care le oferea cititorilor noștri șansa de a câștiga pachete software oferite de ABBYY s-a terminat. Și, ca orice concurs care se respectă, și-a desemnat câștigătorii celor trei premii. Așadar… (zgomot de tobe, suspans crescut)… câștigătorul premiului 1, constând într-un pachet format din ABBYY PDF Transformer+ și  ABBYY FineReader 11 PE, este domnul Postolachi Dumitru. Premiul doi, constând într-o licență full ABBYY FineReader 11 PE, merge la utilizatorul Vlad, iar premiul trei (o licență de ABBYY PDF Transformer+), merge la domnul Arthur.

În cazul în care mai este nevoie, o să repetăm că toate licențele sunt licențe full, pentru un an de zile. Cei trei câștigători sunt rugați să trimită un mail la ionut la mobzine punct ro (se elimină spațiile), obligatoriu de pe adresa folosită la comentariul din concurs. Vor primi prin email un link pentru download-ul licenței (valid până pe 15 Decembrie), precum și cheia de activare a acesteia.

Cum Decembrie este luna cadourilor, un nou concurs interesant se arată la orizont, așa că stați pe aproape! Două-trei zile de răbdare vă mai cerem!

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep