HomeFeaturedFocusAcestia sunt castigatorii iPhone Photography Awards 2023

Acestia sunt castigatorii iPhone Photography Awards 2023

Au fost anunțați cîștigătorii celei de-a 16 ediții a concursului iPhone Photography Awards, alături de celelalte poze participante.
Au fost anunțați cîștigătorii celei de-a 16 ediții a concursului iPhone Photography Awards, alături de celelalte poze participante.

Unul din mijloacele prin care Apple continuă să promoveze capabilitățile foto ale iPhone-urilor este concursul de fotografie IPPWARDS – sau mai bine zis iPhone Photography Awards, unde utilizatori din toată lumea trimit poze diverse, care apoi sunt agregate pe mai multe categorii.

Ediția 2023 tocmai ce s-a încheiat, iar câștigătorul premiului cel mare (Grand Prize) este Ivan Silva din Mexic, cu Hero, o poză făcută cu un iPhone 12 Pro, unde un băiețel imită oarecum scena din Titanic, unde Jack (Leo DiCaprio) exclamă “I’m the King of the World!”.

Ivan Silva, cu Hero.
Credit ippawards

Primul loc în categoria ˝Photographer of the Year˝ este ocupat de Thea Mihu din Germania, cu poza intitulată Soy Sauce Village, unde vedem o combinație de forme, culori și diferențe de focalizare, realizată cu un iPhone 12 Pro Max.

Thea Mihu, Soy Sauce Village
Credit ippawards

Locurile 2 și 3 sunt ocupate de Sasa Borozan din Bosnia și Herzegovina cu Taming Waves (cu iPhone 13 Pro), respectiv Derek Hager cu Tucson Morning (cu iPhone X).

Urmează încă 14 categorii tematice, cu poze extrem de faine, pe care vă invit să le consultați aici, pentru că merită.

Ce mi se pare foarte interesant este că sunt destul de puține poze făcute cu noua generație iPhone 14, iar unele dintre cele mai faine nu sunt realizate cu seria curentă. Nu înseamnă că nu ar fi bună, doar că nu toți utilizatorii pasionați de fotografie au bani de cel mai nou model și ei știu să pună în valoare tot ce le oferă și celelalte modele. Pentru că la finalul zilei contează și ce calitatea senzorului și algoritmii, dar cel mai important este talentul și un gram de noroc.

via ippwards

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep