HomeEvenimenteConferinta Microsoft BUILD pentru dezvoltatori anuntata pentru 2-4 aprilie 2014

Conferinta Microsoft BUILD pentru dezvoltatori anuntata pentru 2-4 aprilie 2014

image

Mulţi sunt de părere că dezvăluirea informaţiei legată de data de desfăşurare a conferinţei Microsoft BUILD, adresată dezvoltatorilor pe platforma Microsoft, s-a făcut din greşeală. Eu nu cred asta, din contră, cred că e o scăpare voită care să pună în gardă pe toţi cei ce vor să participe (dacă platforma Microsoft mai prezintă interes). Între timp informaţia oficială a dispărut de pe site-ul Microsoft.

În perioada 2-4 Aprilie, la San Francisco, în tradiţionalul deja Moscone Center, locul unde şi Apple şi Google îşi ţin conferinţele similare, va avea loc BUILD 2014. Înregistrarea va fi posibilă în 14 ianuarie, ora 12PM EST.

image

Dacă la Mobile World Congress 2013 (24-27 februarie 2014) ne aşteptăm să vedem Windows Phone 8.1, la BUILD e posibil să vedem primul update major pentru Windows 8.1. Şi alte câteva anunţuri aşteptate, precum un Surface mini şi poate primul smartphone Surface?

BUILD a început în 2011 (am avut oportunitatea să particip şi să văd la sursă primele build-uri de Windows 8) şi a înlocuit Microsoft PDC (Professional Developers Conference), o conferinţă cu un istoric lung în spate şi un grad ridicat de interes din partea dezvoltatorilor.

Odată cu avansul platformelor mobile iOS şi Android interesul dezvoltatorilor pentru produsele şi tehnologia Microsoft în zona de consumer s-a mai diminuat şi participarea la BUILD nu a fost cea aşteptată. Mutând BUILD la San Francisco şi decalând data de desfăşurare (iunie anul trecut, în toamnă la ediţiile precedente) Microsoft încearcă să fie mai aproape de lansările Apple şi Google.

via theverge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep