HomeFeaturedFocusCum iti transformi tableta in rama foto cu poze exceptionale

Cum iti transformi tableta in rama foto cu poze exceptionale

image

De multă vreme vreau să scriu articolul ăsta și nu am reușit să mă urnesc până acum. Se apropie totuși o perioadă cu mai mult timp liber pentru fiecare dintre noi și poate cu niște momente speciale petrecute în familie. Voi, toți posesorii de tablete (Android, iOS sau Windows 8.1) v-ați gândit vreodată că puteți să o transformați foarte simplu într-o ramă foto, ”uitată” pe noptieră sau într-un locșor strategic din sufragerie și pe care să fie afișate slideshow-uri cu poze deosebite?

Vă spun că e momentul să încercați asta. Aveți nevoie de o tabletă, de un suport de tabletă (ori cumpărați unul ori improvizați), o conexiune la net și o aplicație specială cu care să dați drumul la poze.

Screenshot_2013-12-09-22-10-30

Minimalist vă veți folosi de aplicația de management de poze pe care o aveți pe tabletă (și pe iOS, Android sau Windows 8.1 există una implicită). Alegeți galeria de poze pe care vreți să o afișați și porniți slideshow-ul. Așa vă mai amintiți de locurile vizitate în ultima perioadă – amintiri plăcute pentru cei mai mulți dintre noi.

Când vă plictisiți de asta puteți trece la următorul nivel: puneți pe tabletă numai poze de calitate, selectate și categorisite de profesioniști și de public.

Cum?

image

Simplu: aduceți pe tabletă clientul pentru serviciul 500px și din el selectați categoria de poze din care vor rula imaginile pe tabletă. Nu vă convine ce vă este propus pe zona de propuneri de la editori respectiv pozele cele mai accesate ale zilei? Nicio problemă, folosiți opțiunea de căutare și scrieți un cuvânt cheie – să zicem că vreți poze cu ski sau cu peisaje iarnă – scrieți acolo ski sau winter.

Screenshot_2013-12-09-22-15-51

500px se poate descărca din App Store, Google Play sau Windows Store.

Screenshot_2013-12-09-22-15-04

Zona Editor’s choice e interesantă atâta doar că nu aduce poze pe categorii.

Screenshot_2013-12-09-22-14-41Screenshot_2013-12-09-22-16-09

Veți vedea că ați mai găsit o utilizare pentru tabletă. Una cu o valoare adăugată foarte mare dacă vreți părerea mea. Eu mă bucur de 500px pe un iPad, un LG G Pad și un Surface RT. Fiecare în altă cameră Zâmbet.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. MI-ai dat o idee buna!
    Te completez: daca tot ai tableta rama foto de ce sa nu ii pui pe fundal niste muzica?Eu folosesc TuneIn Radio, merge perfect pe fundal. Il treci pe un post cu colinde si ai atmosfera perfecta de sarbatori.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep