HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J, primul pas spre disponibilitate internationala

Samsung Galaxy J, primul pas spre disponibilitate internationala

Pasul ăsta despre care vorbim este dat de lansarea în Taiwan a modelului Samsung Galaxy J, model ce, până de curând, a fost disponibil exclusiv pe piața din Japonia. Având în vedere specificațiile tehnice de top ale acestui smartphone, este de sperat că această posibilă lansare a modelului în altă țară este doar începutul unei expansiuni internaționale.

Oricum, lucrurile nu sunt chiar atât de simple, pentru că, cel puțin deocamdată, sunt simple speculații. Alimentate, ce-i drept, și de un clip misterios care ne prezintă un smartphone Samsung (cu carcasă metalică) și câteva mesaje de marketing. Cei mai aprinși, s-au grăbit deja să afirme că este teasing pentru noul Galaxy S5. Alții, mai glumeți, au spus că Samsung și carcasa metalică sunt ca apa cu uleiul. Detectivii s-au cramponat de data de 9 decembrie (ora 13.00) care apare in clip.

Nu știu către care dintre variante să înclin, dar cred că un smartphone Samsung cu Snapdragon 800 și 3 GB de memorie RAM, dar mai mic decât Galaxy Note 3 și disponibil la nivel global, e necesar! Cum se va chema el, e mai puțin important. Să-i fi sosit deja momentul?

Via Android Central

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep