HomeFeaturedFocusCum sa iti faci televizorul smart

Cum sa iti faci televizorul smart

Ei bine, aș putea să vă răspund doct, că poți folosi un TV box. Musai smart! Iar dacă ești patriot, ai acum la dispoziție Evolio Smart TV Box, care îți deșteaptă televiorul, printre altele, pe lângă conexiunea la internet, și cu serviciul Seenow, preplătit pe șase luni, care va oferi utilizatorilor acces la 60 de posturi TV, seriale, mii de filme, documentare, desene animate și emisiuni TV.

Evolio Smart TV Box este un mini PC bazat pe Android 4.2, cu procesor Dual Core la 1GHz, 4GB memorie Flash și memorie RAM DDR3 de 1GB. Cu USB, HDMI, RJ45 și microSD. Prin intermediul dispozitivului orice televizor care permite conectare HDMI și Audio-Video se transformă într-un smart TV. Așa că îl văd destinat celor care dețin deja un TV fără funcții smart. În cazul achiziționării unui televizor nou, discuțiua este puțin mai complexă.

„Suntem mândri că împreună cu partenerii de la Evolio putem să prezentăm în premieră în piața românească un concept nou și inovativ, prin care accesul la cea mai diversă ofertă de conținut video este oferit neîngrădit pentru posesorii de televizoare ce nu au capabilități de tip smart. Cu siguranța sunt mulți deținători  de astfel de televizoare care vor fi încântați de această variantă de upgrade cu filme și seriale la pachet în serviciul Seenow”, a spus Cătălin Clemente, Director de marketing Seenow.

„Evolio Smart TV Box transformă ideea de divertisment în familie. Utilizatorul are nevoie doar de o conexiune la internet și un televizor obișnuit și are acces instant la sute de mii de jocuri și aplicații Android direct pe televizor, alături de filme de cinematecă, dar și ultimele apariții TV sau seriale de succes. Noul produs Evolio este în același timp o consolă multimedia cu ajutorul careia poți viziona fotografii și filme din bibilioteca personală fie că se găsesc pe hard-disk extern sau card SD, fie pe tabletă sau smartphone prin conexiune wireless”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Smart TV Box-ul de la Evolio poate fi folosit ca mini PC dacă i se atașează tastatură și mouse. Conectarea la internet se face prin Wi-Fi incorporat, modem extern 3G sau prin cablu de rețea. Produsul poate fi comandat pe www.evolioshop.com la un preț de 449 lei, urmând a fi disponibil în zilele urmatoare și în magazinele partenere.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep