HomeFeaturedFocusNokia Play To 2.2.2.9 retras din Windows Phone Store pentru utilizatorii GDR3

Nokia Play To 2.2.2.9 retras din Windows Phone Store pentru utilizatorii GDR3

image

Nokia Play To, singura aplicație ce știe DLNA pe Windows Phone 8 a fost retrasă din Windows Phone Store pentru toți ce au instalată deja versiunea GDR3 de Windows Phone 8. Uitasem să o instalez până acum și din momentul ăsta nu o mai pot face. Motivul e legat de faptul că Nokia Play To în versiunea 2.2.2.9 nu ruleaza cum trebuie pe Windows Phone 8 GDR3, varianta de dezvoltatori. Se pare că motivul nefuncționării e legat de inexistența unor componente software esențiale pentru buna funcționare, ce nu sunt livrate în GDR3.

Înseamnă că doar utilizatorii de aparate Lumia cu Amber vor mai putea folosi Nokia Play To. Cam ciudată mișcarea asta a Nokia în condițiile în care Play To e singura aplicație care funcționa cum trebuie pentru DLNA (redarea de conținut tras de pe rețea și trimis pe Smart TV via DLNA).

 

image

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. După actualizarea 8.0.10521.155 aplicatia “Play to” nici măcar nu se mai deschide (Lumia 520).Era instalata înainte de update deci nu te necăji ca ai uitat sa o instalezi

  2. Nimic surprinzator: aplicatia foloseste componente produse de Nokia care sunt disponibile si functioneaza corect doar in distributia Lumia Amber (GDR2+ Nokia SW). Ce citezi tu este despre siteul Betalabs si se refera clar la utilizatori de Lumia Amber + GDR3, o combinație ne recomandă … amatorilor. Play To va fi disponibil pe stack-ul Lumia Black ( GDR3 + Nokia SW update) care încă nu este disponibil global.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep