HomeFeaturedFocusEvad3rs lanseaza jailbreak-ul Evasi0n untethered pentru iOS 7 pentru TOATE versiunile de...

Evad3rs lanseaza jailbreak-ul Evasi0n untethered pentru iOS 7 pentru TOATE versiunile de iPhone, iPad si iPad mini

image

Așa, ca să le facă o bucurie de sărbători fanilor ce așteptau asta cam de multișor, echipa Evad3rs a lansat pachetul de jailbreak untethered pentru Windows și Mac OS. Evasi0n7 se numește, iar vestea cu adevărat foarte bună este că funcționează pe toate modelele de iPhone, iPod touch, iPad și iPad mini ce rulează iOS 7 (de la 7.0 până la 7.0,4). Ați sesizat că am zis TOATE modele, da? Inclusiv astea din 2013, adică iPad Air, iPhone 5s și iPhone 5c.

Evasi0n7 funcționează la fel de simplu ca și versiunile anterioare: descărcați pachetul de Windows sau Mac OS de pe site-ul evasi0n și apoi lansați executabilul. Urmăriți instrucțiunile, nu înainte de a vă face o copie de siguranță pentru informațiile pe care le aveți pe iDevice.

image

Cum anunțul Evasi0n a luat prin surprindere pe toată lumea (cam asta era și ideea, să lase utilizatorilor destul timp până Apple va veni cu un update care să astupe gaura ce face posibilă aplicarea jailbreak-ului), inclusiv pe cel din spatele Cydia, să vă așteptați că vor fi probleme în acest sens.

Dacă sunteți optimiști, dați drumul la jailbreak. Link-ul de download pentru Evasi0n7 este aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Am un iphone 4 care functiona cu gevey pe ios 6. I-am facut update din greseala la ios 7, iar acum il tin doar pe post de ipod pentru ca nu ii pot face nimic. Este blocat pe o retea din irlanda. Este posibil ca acum cu lansarea jailbrake-ului pentru ios 7 sa gasesc o solutie de a il face sa functioneze din nou?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep