HomeFeaturedFocusUtilizatorii de Windows Phone primesc bonus 20 GB suplimentari in SkyDrive. Pentru...

Utilizatorii de Windows Phone primesc bonus 20 GB suplimentari in SkyDrive. Pentru un an

image

Microsoft face ceea ce au făcut și alții cu serviciile proprii de stocare în cloud: momește utilizatorii de Windows Phone să își pună mai multă informație (poze, filme – se încarcă automat în cloud pe WiFi dacă e activată setarea din Settings, applications, photo+camera și Auto upload pe SkyDrive setat pe On) prin oferirea a încă 20 GB în mod gratuit, peste cei 7,5 dați deja. Oferta e valabilă pentru un an și poate fi activată până la sfârșitul lunii ianuarie 2014.

Sună bine – eu deja am 25 GB pe care îi folosesc aproape exclusiv pentru documentele (office, fișiere multimedia) pe care le am pe Windows Phone și se sincronizează automat pe Surface RT și MacBook Air 13 cu Windows 8.1. E foarte simplu: activezi salvarea automată și nu își mai bați capul ce se întâmplă cu documentele. Funcționează excelent pentru poze – poate capacitatea de stocare pe care o ai pe telefon e limitată, dar activând salvarea automată în cloud poți să eliberezi ulterior spațiul ștergând pozele/filmele de pe telefon, ele rămânând în cloud până la ștergerea lor manuală.

Revenind, cu cei 20 GB dați gratuit Microsoft încearcă să obișnuiască utilizatorii cu mai mult spațiu, pentru ca aceștia să decidă ca din anul următor să cumpere același spațiu. Sau măcar același spațiu.

20 GB par mult, dar nu e așa. De îndată ce sincronizezi telefonul, cu laptop-ul și tableta o să vezi ce ușor de pot ocupa Zâmbet. Oricum, bine că sunt încă 20GB în plus.

Ar trebui să primiți un mesaj pe contul Live.com în care vi se vor da detalii despre cum se poate activa oferta. Și dacă nu a venit încă, mai așteptați puțin că până la urmă o să ajungă.

image

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep