HomeFeaturedFocusFineReader Pro pentru Mac disponibil si in Romania

FineReader Pro pentru Mac disponibil si in Romania

image

Soluția FineReader Pro e disponibilă acum și pentru varianta Mac OS și în România. FineReader Pro pentru Mac OS este o soluție complexă ce permite realizarea sarcinilor de scanare și conversie a documentelor electronice, fiind un instrument esențial pentru editarea, partajarea, copierea și includerea în citate a informațiilor cuprinse în documente și imagini.

Soluția OCR ABBYY facilitează acum și utilizatorilor de Mac OS accesul la opțiunile profesionale de scanare și conversie a documentelor pe platforma MAC.

Noua aplicație le permite utilizatorilor Mac să editeze, să partajeze, să arhiveze și să efectueze căutări în documente cu ușurință, transformându-le în formate populare de fișiere electronice, precum și să copieze și să includă texte în citate, fără efort, din documente scanate, fișiere PDF și fotografii digitale. Datorită recunoașterii de mare precizie a textului, a reconstruirii inteligente a aspectului documentului și a formatării și interfeței intuitive, FineReader Pro pentru Mac este o alternativă fiabilă la retastarea manuală.
„Până acum nu au fost disponibile soluții OCR de nivel profesional pe platforma Mac, mulți utilizatori fiind obligați să folosească aplicații sărace în funcționalități și fiind privați de adevăratul potențial oferit de utilizarea unei soluții OCR ca parte a fluxului de lucru”, a afirmat Ivan Bodyagin, directorul Departamentului Produse FineReader din cadrul ABBYY. „FineReader Pro pentru Mac este proiectat pentru a furniza funcționalitatea și performanța necesare îndeplinirii unui spectru larg de cerințe, de la sarcinile obișnuite de conversie a documentelor și până la proiecte mai complexe. Ca urmare a lansării sale, utilizatorii Mac pot, în final, să se bucure de toate beneficiile tehnologiei OCR.”

La ce e bun FineReader Pro? Vă invit să citiți review-ul meu de aici. Pe scurt, soluția ABBYY oferă instrumentele pentru scanarea documentelor și conversia imaginilor documentelor provenite din scanări, fotografii și fișiere PDF în formate de fișiere editabile – DOCX, ODT, RTF, XLSX, fișiere PDF și PDF/A protejate și în care se pot efectua căutări, PPTX, HTML, EPUB® și FB2.

FineReader Pro pentru Mac poate fi achiziționat din App Store și Magazinul online ABBYY. Utilizatorii de ABBYY FineReader Express Edition pentru Mac pot să facă upgrade la versiunea profesională, completă de FineReader la un preț special. Pentru mai multe informații despre produs și despre prețuri, vizitați http://www.abbyy.ro/products/personal/finereader/pro_for_mac/.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep