HomeFeaturedFocusPantech Vega Secret Up nu renunta la cititorul de amprenta

Pantech Vega Secret Up nu renunta la cititorul de amprenta

Cred că cei de la Pantech au avut clar în minte prezența cititorului de amprentă pentru serial lor de smartphone Secret. Nu de alta, dar și numele parcă se potrivește. Și era prezent și pe predecesorul Pantech Vega Secret Note. Cel mai nou membru al acestei serii, modelul Vega Secret Up, aduce și el un plus de securizare a telefonului prin acest senzor.

Iar restul caracteristicilor tehnice sunt la fel de impresionante (asta dacă prezența citiorul de amprente v-a impresionat). Și la fel de asemănătoare cu Secret Note. Un display de 5.6 inchi și 1080p, ascunde în spatele său un procesor Snapdragon 800, un quad-core de 2,3 GHz, o memoria RAM de 2GB, una internă de 16 GB, o cameră de 13 megapixeli și un acumulator săntos de 3150 mAh. Toate împreună rulând un Android de 4.2.2.

Și toate împreună, îmbrăcate în forma lui Secret Up, care chiar prezintă un design sănătos dar în același timp finuț, în două variante de culoare: alb și negru. Disponibil în câteva zile în Coreea și fără alte detalii legate de expansiunea pe alte piețe sau de preț. Care preț, dacă este stabilit corect, poate face din Pantech Vega Secret Up măcar un hit asiatic.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep