HomeFeaturedFocusO excelenta idee (la care colaboram) in peisajul autohton al publicatiilor digitale...

O excelenta idee (la care colaboram) in peisajul autohton al publicatiilor digitale de fotografie

intro

Astăzi, la evenimentul Future of Media am arătat în premieră un teaser al unui proiect deosebit marca inconfundabilă și plină de pasiune a Cristinei Costieanu, în care suntem implicați și noi – adică revista PHOTOgraphia. Vă las să faceți cunoștință:

PHOTOgraphia este o publicație digitală interactivă, creată de o echipă de profesioniști, dedicată tuturor celor ce vor să fie aproape de subiectul fotografiei. Oficial, va fi lansată vineri 13 decembrie, de la ora 19:00 la sediul F64 din București, Bulevardul Unirii 45.

Revista PHOTOgraphia își propune să fie un partener onest și de încredere pentru pasionații artelor vizuale, în căutare de informație și repere. Cititorii au la dispoziție un conținut atractiv, generos, care le va întâmpina dorințele și nevoile, îi va ajuta să definească noi așteptări, să contureze o etică și un comportament fotografic cu baze profunde. Proiectul s-a născut din dorința de a schimba ceva, dorința de a aduce în prim-plan oamenii talentați din acest domeniu, de a scoate fotografia românească din compromisuri și din granițele invizibile ale ignoranței.

Revista PHOTOgraphia îi are ca membri fondatori pe Cristina Costieanu și Mihai Moiceanu.

PHOTOgraphia04PHOTOgraphia05

Alături de editorii asociați, adică Gabriel T. Bălănescu, Octavian Bâlea, Ana Moiceanu, Voicu Bojan, Daniel Chindea, Vlad Eftenie, Cristian Paraschiv și Cătălin Săvulescu, mă număr și eu. Echipa redacțională va fi completată, la fiecare ediție, de noi colaboratori.

Pentru 2014, revista își propune 6 apariții bimestriale. Conținutul interactiv (text, foto, video, audio, animații, galerii foto, link-uri active etc.) este disponibil în variantă Desktop (Windows, MacOS) și iOS (iPad/iPhone), urmând ca, la începutul lui 2014, cititorii să beneficieze și de o versiune pentru Android. Din 13 decembrie 2013, aplicația se va putea descărca de pe site-ul web al revistei, www.photographia.ro, prețul unei ediții fiind de 17 lei.

Pentru a marca numărul unu al revistei, în perioada 13-31.12.2013 PHOTOgraphia va fi disponibilă la prețul promoțional de 13 lei.

PHOTOgraphia10PHOTOgraphia12

Detalii despre ce va urma veți găsi și la noi pe site, dar dacă vreți să vă conectați direct la sursă atunci rețineți site-ul www.photographia.ro sau urmăriţi PHOTOgraphia pe Facebook şi Twitter.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep