HomeFeaturedFocusAcer Liquid Z5, un mid-range pentru Europa

Acer Liquid Z5, un mid-range pentru Europa

Mid-range corect spus în ceea ce privește prețul acestui smartphone. În același timp, mid-range cu indulgență, dacă e să ne uităm la spoecificațiile acestui handset, care poate fi plasat la fel de bine în partea superioară a categoriei entry-level. Prețul, că tot am început cu el, este de aproximativ 170 de euro.

Și pentru că am folosit deja destule cuvinte din limba engleză, e momentul să aruncăm un ochi peste configurația propusă de noul produs prezentat de Acer, care are marea calitate (spre deosebire de alte telefoane, mult mai atractive) de a deveni disponibil într-un număr destul de mare de piețe din Europa. Avem de-a face cu un procesor dual-core de 1,3 GHz (Cortex-A7), un display de 5 inchi și 480 x 854 pixeli și, din păcate, doar 512 MB de memorie RAM. Acest ultim aspect umbrește disponibilitatea imediată în Germania, Italia sau Franța, plus intențiile declarate de a cuceri și alte piețe învecinate.

Este parcă un făcut, telefoanele care arată bine, nu prea ajung în Europa, iar cele care ajung, nu prea atrag consumatorii.

Via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep