HomeFeaturedFocusSharp Aquos mini SHL 24, un nou strain fermecator

Sharp Aquos mini SHL 24, un nou strain fermecator

Păi cum să nu fie fermecător, când etalează un procesor Snapdragon 800 (quad-core de 2,2 GHz), combinat cu 2 GB de memorie RAM și 16 de memorie internă. Toate, ascunse în spatele unui display de 4,5 inchi și 1920 x 1080 pixeli. Aici este farmecul, din punctul meu de vedere. Un smartphone puternic, dar cu dimensiuni normale, mai greu de găsit în zilele noastre. Iar când aspectul este și el atractiv, prin combinația de margini foarte subțiri ale display-ului și gama de culori disponibilă nu poate să nu îți placă.

Are și alte argumente, date de exemplu de camera de 13 megapixeli sau de faptul că este rezistent la scufundarea în apă. Până și greutatea de doar 115 grame poate fi un avantaj. De bateria de 2120 mAh nu știu ce să zic.

În schimb, dă cu bâta în baltă prin disponibilitatea limitată la Japonia, cel puțin pentru moment. Aștept să văd și un preț pentru acest smartphone, ca să știu cât de tare mă oftic că nu ies și în Europa cu ele.

sharp aquos pad SHT22

Odată cu acest smartphone, cei de la Sharp vor lansa și o tabletă. Aquos Pad SHT 22 va veni cu un display IGZO (ca și telefonul de altfel), de data aceasta de 7 inchi, cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, un procesor Snapdragon 800, la 2,3 GHz, o memorie RAM de 2 GB, cameră de 13 megapixeli, memorie flash de 16 GB, o greutate de doar 263 grame și un acumulator de 4080 mAh. Tableta va avea, cel mai probabil, aceeași soartă comercială ca și Aquos mini SHL 24.

Parcă tot telefonul mă oftică mai tare!

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep