HomeFeaturedFocusAstazi se dechide inregistrarea la conferinta Microsoft BUILD 2014

Astazi se dechide inregistrarea la conferinta Microsoft BUILD 2014

image

În mai puţin de trei ore se va da undă verde la înregistrarea pentru conferinţa Microsoft BUILD (2-4 aprilie, San Francisco) dedicată dezvoltatorilor, ediţia 2014. De la ora 19:00 a României, 09:00 AM PST, cei interesaţi vor putea să se înregistreze la conferinţă.

După cum am aflat deja, la BUILD 2014 o să fie prezentate şi primele informaţii despre Windows 9 alături de celelalte produse din portofoliul Microsoft – Window 8.1, Windows Phone 8.1 respectiv zona de Azure. Probabil că la BUILD 2014 vom afla şi care e planul de unificare Windows Phone şi Windows RT, compatibilitatea aplicaţiilor între versiunile (să le zic oare de test) de Windows de până acum.

În timp, aşa după cum foarte bine remarcă Mary Jo Foley, dezvoltatorii şi-au cam pierdut interesul faţă de platforma Microsoft (sau nu l-au avut mai deloc pentru sistemul de operare pentru telefon/tabletă în comparaţie cu iOS şi Android). Teoretic, multe informaţii faine ar trebui să fie oferite. Practic, rămâne de văzut – pe contul de Twitter al BUILD se cerea zilele trecute feedback legat de ce prezentări să fie la BUILD.

Sunt foarte curios DACĂ se vor vinde astăzi foate biletele şi ÎN CÂT TIMP. Nu de alta, dar la WWDC 2013 (conferinţa similară a Apple) biletele au fost epuizate în 2 MINUTE iar cele de la Google I/O 2013 (conferinţa similară Google) în mai puţin de 50 de minute.

Teoretic, asta ar trebui să arate cât de mare e interesul dezvoltatorilor pentru produsele companiilor ce fac evenimentele şi cât de atractive sunt informaţiile pe care lumea se aşteaptă să le primească acolo.

Multam Marius ca mi-ai adus aminte!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep