HomeFeaturedFocusOvermax Solution 7+ apare in versiunea 2.0

Overmax Solution 7+ apare in versiunea 2.0

Am văzut cu ceva vreme în urmă că familia Desire de la HTC este o familie tare numeroasă. Overmax face un pas în aceeași direcție, odată cu lansarea tabletei Solution 7+ 2.0. Aceasta este o versiune îmbunătățită (după cum o trădează și numele) a lui Overmax Solution 7+, la fel cum Overmax Solution 7 III este sora mai viguroasă a lui Overmax Solution 7 II. Nu-i așa că deja vorbim despre o familie în toată regula?

Revenind la Solution 7+ 2.0, aceasta propune un display de 7 inchi și 1024 x 600 pixeli, un procesor dual-core Cortex A7 de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1 GB și una internă de 8 GB, o cameră de 2 megapixeli și una de 0,3 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh și un Android 4.2. Peste ele, adăugați GPS, modem 3G built-in, suport dual-SIM și tuner DVB-T. Este o tabletă universală, care încearcă să îi împace pe toți consumatorii care își doresc un produs budget-friendly. Se va lansa la sfârșitul lunii Ianuarie, la un preț care încă nu a fost comunicat.

Și dacă tot am vorbit de prețuri, iată că, în sfârșit, Overmax face pași mari în ceea ce privește vânzarea în România. Deocamdată în online, prin parteneri ca Neomax, ShopUp, AS-GSM sau Sfinx Telecom, cu promisiunea extinderii numărului acestora cu nume ca EVOmag sau Koyos. Hai cu retail-ul!

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep