HomeEvenimenteAsus are curaj sa incerce o noua piata: Padfone Mini, hibridul de...

Asus are curaj sa incerce o noua piata: Padfone Mini, hibridul de 7 inci

image

Asus continuă să încerce să găsească noi nișe, lucru pe care puține companii din IT-ul modern se pot lăuda că îl fac. După primele două modele de Padfone, primite bine de piață, la CES 2014 Asus a prezentat un al treilea: Padfone Mini. De data asta vorbim de o soluție hibridă smartphone/tabletă construită dintr-un smartphone cu display cu diagonala de 4 inci ce se atașează într-un docking și devine o tabletă de 7 inci.

Vă dați seama că îndrăzneala asta înseamnă că au ajuns la o tehnologie care le permite să facă produsele mai subțiri și mai eficiente din punct de vedere al consumului de energiei și încălzirii. Smartphone-ul, seamănă foarte mult cu ASUS Fonepad în ceea ce înseamnă echiparea hardware: CPU 1.6GHz Intel Z2560 CPU plus 1GB RAM.Vine cu Android 4.3 Jelly Bean și probabil opțiune de upgrade la 4.4 KitKat.

Pe smartphone rezoluția este de 480×800 pixeli, o opțiune nu foarte avansată în momentul de față, iar pe tabletă avem un 1280×800 pixeli și doar 8GB pentru stocare, cu opțiune de microSD. Camerele foto sunt de 8MP respectiv 2MP. Paleta de culori e largă, cel pe roșu pare foarte interesant

image

Cum nu am ajuns la CES ca să fac un material propriu, vă propun să urmăriți un handson făcut de Android Police cu ASUS Padfone Mini, pe modelul cu carcasă pe roșu, de unde puteți afla mai multe despre noul hibrid ASUS.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep