HomeFeaturedFocusDe weekend: sa radem cu americanii!

De weekend: sa radem cu americanii!

Parcă am luat-o pe arătură, că mă cam distrează tot ce citesc. Ultimele două materiale au mai avut totuși un numitor comun: nația americană, marea familie păstorită de Unchiu’ Sam. Așa că m-am gândit să nu țin pentru mine toată distracția, s-o împărtășesc cu voi.

În primă fază am citit pe GSM Arena despre un studiu realizat de NPD, conform căruia, pe piața de smartphone din Statele Unite, Apple domină copios, cu 42 procente, în fața lui Samsung, cu 26 de procente. Să nu fiu înțeles greșit, nu sunt fan Samsung, dar parcă e prea trasă de păr această interpretare, chiar dacă cifrele ar putea fi reale (eu am semne de întrebare). Mie mi se pare hilar ca o companie de cercetare americană, cu sediul în Washington, să realizeze un studiu care scoate în față o altă companie americană, despre piața din Statele Unite, iar titlul kilometric să arate musai dominarea acelei companii în fața competitorilor. Pe de altă parte, mi-a plăcut întotdeauna la americani patriotismul, este o trăsătură care ne-ar prinde și nouă mai bine. Chiar și așa coplilăros, ca în exemplul de mai sus. Așa că nu am murit de râs chiar de tot.  🙂

În schimb m-a durut puțin burta când am citit că Barack Obama va avea o întâlnire în care va trage puțin de perciuni NSA-ul, pentru că prea își bagă nasul peste datele oamenilor. Hai serios? Probabil că se întâlnesc, probabil că îi va și trage de ureche puțin, dar tare mi-e că e mai degrabă nervos că încă nu l-au adus pachet pe Snowden, decât că își fac ăștia de cap cu informațiile muritorilor. Așa că vă rog, nu mă mai faceți să râd!

via Engadget, GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep