HomeGames ArenaHitman 6 nu este anulat!

Hitman 6 nu este anulat!

Cum anunțul că un joc Hitman ar putea fi anulat a stârnit panică, cei de la IO Interactive înceacă să calmeze spiritele anunțând detalii despre jocul lor Hitman, care nu este anulat. Acțiunea din Hitman 6 se va petrece aparent înainte de Absolution, sau poate scoate Absolution din ecuație, 47 plimbându-se prin întreaga lume, doborându-și țintele atribuite de ICA, cu suportul deplin al agenției și cu Diana oferindu-i informații la fiecare pas. Poate de această dată Diana va reveni la vocea sa clasică, poate le-a trecut celor de la Square Enix mania de-a avea ”vedete” în rolul personajelor, în locul celor care chiar au adus la viață ani de zile acele personaje.

IO promite cele mai mari nivele din seria Hitman, ce vor avea o structură deplină de sandbox, fără puncte de verificare sau căi liniare, luând inspirații de la Contracts și Blood Money, construite folosind Glacier 2, într-o variantă evoluată față de cea din Absolution. Tot de la Absolution va fi moștenit și modul de joc secundar cu contracte.

O modificare majoră față de fiecare alt Hitman va fi că 47 nu va mai putea căra mult echipament asupra sa, buzunarele magice fiind eliminate, ceva ce ar trebui să facă jocul mai interesant… sau ar face-o dacă jucătorii care chiar apreciază seria ar umbla vreodată cu mai mult de fiber wire și poate câteva seringi sau cloroform la ei.

Detalii suplimentare vor fi anunțate despre noul Hitman pe parcursul acestui an. Cu puțin noroc, acest Hitman nu va încerca la fel de mult să fie Kill Bill, dar dacă vor cumva să păstreze o anumită parte din coloana sonoră, nu se va supăra nimeni.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep