HomeFeaturedFocusFII Practic a ajuns la a treia editie

FII Practic a ajuns la a treia editie

Organizat de Facultatea de Informatică Iași, împreună cu Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni, FII Practic revine în acestă primăvară, mai mare şi mai puternic, pentru studenții și elevii ieşeni pasionați de IT. Ajuns la a treia ediţie, acest proiect are ca scop îmbunătățirea abilităților participanților în cadrul unuia dintre cele nouă workshop-uri: Graphic Design, Web Front-end/Back-end Development, Android Development, iOS Development, Game Development, Management Antreprenorial, Business Analysis și AngularJS.

Cele 7 sesiuni de training, ce vor avea loc în week-end-urile din intervalul 1 martie 2014 – 13 aprilie 2014 (semestrul al doilea al anului universitar curent), în incinta Facultăţii de Informatică (Corpul C al Universitaţii Alexandru Ioan Cuza), le vor oferi participanţilor ocazia de a interacţiona cu alţi tineri pasionaţi de IT şi cu profesionişti din domeniu.

La finalul celor 7 săptămâni, va avea loc evaluarea cunoştinţelor acumulate de fiecare participant în parte, prin realizarea unui proiect până la data de 26 aprilie 2014. În cadrul festivtăţii speciale din data de 27 aprilie 2014, cursanţii vor primi diplome de participare semnate de decan, președintele ASII, coordonatorul proiectului, îndrumătorul și de responsabilul de arie, iar primii trei în clasamentele de la fiecare arie implicată, câte o diploma cu locul obţinut, precum şi alte premii.

Pentru cei interesaţi, înscrierile se fac pe baza unui formular de aplicare, ce poate fi accesat din pagina oficială a acestei competiții, în perioada 1 – 21 februarie 2014. Pentru ultimele noutăți, consultați pagina de Facebook a acestui proiect.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep