HomeFeaturedFocusGoogle Now ajunge pe desktop!

Google Now ajunge pe desktop!

image

Odată cu lansarea versiunii dev a Chrome OS, serviciul Google Now este acum disponibil în sistemul de operare pentru laptop și desktop. Cam la 11 luni după ce a intrat pe Chromebook-uri, e disponibil în versiunea de test și pentru sistemele ”normale”.

Google Now este un serviciu adus de Google pe telefoanele mobile cu Android și care în esență oferă un sistem avansat de notificări bazat pe informațiile extrase din calendar, email și agregate cu locația și timpul curent. De exemplu, Google Now poate să vă spună în permanență cât o să vă ia ca să ajungeți acasă cu mașina, pe jos sau cu un mijloc de transport în comun. Poate să vă dea prognoza meteo și să vă anunțe orarul zborurilor pentru care aveți bilete.

Dacă treceți peste faptul că prin Google Now vă expuneți și mai mult monitorizării Google veți vedea că sunt și beneficii: îmi aduc aminte că anul trecut, când eram în Munchen și așteptam zborul către SUA, am primit prin Google Now notificarea legată de schimbarea porții de îmbarcare pentru zborul meu cu vreo 5 minute înainte să fie afișată pe ecranele din aeroport …

via TNW

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep