HomeGames ArenaLeague of Legends este cel mai popular MOBA

League of Legends este cel mai popular MOBA

League of Legends și DotA 2 se tot iau la harță pentru titlul de cel mai jucat MOBA, de obicei acest premiu fiind acordat de persoane terțe, ce se folosesc de date incomplete colectate de pe cine știe ce serviciu de pseudo-socializare cu o bază de instalare de dimensiunea unei cutii de pantofi. Dar dacă erați curioși să aflați datele reale, Riot tocmai a dezvăluit exact câți oameni joacă League of Legends.

În momentul actual, jocul are peste 67 de milioane de jucatori activi în fiecare lună, dublu față de ce aveau în 2012. Dintre aceștia, în fiecare zi joacă 27 de milioane, față de 12 milioane cât erau în 2012. Iar în momentele cele mai aglomerate au fost înregistrați peste 7,5 milioane de jucători conectați simultan la League of Legends. Da, ați citit bine, simultan jucat de 7.5 milioane de oameni, și garantat 7.499.943 dintre ei sunt feederi care refuză să comunice, cu excepția momentelor în care te înjură.

Între timp, numărul maxim de jucători simultani în DotA 2, înregistrați de Steam, a fost în jur de 700 de mii. O zecime.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep