HomeEvenimenteCESLG nu uita de partea audio din home entertainment

LG nu uita de partea audio din home entertainment

Lângă un televizor care se respectă, parcă este indicat să stea și un sistem de sunet pe măsură. Pare a fi și filosofia LG Electronics, care a prezentat în cadrul CES 2014, pe lângă multe alte produse și cea mai recentă gamă audio video. Eroii cei mai aclamați au fost sistemul de sunet SoundPlate (LAB540W), inovativul Sistem Audio Wireless (NP8740) şi cel mai nou Sound Bar (NB5540), toate având misiunea comună de a asigura un sunet bogat și clar care să umple locuința și nu numai.

“Ecranele TV au parte de cea mai mare atenţie a consumatorilor în showroom, dar produsele mai puţin populare cu ajutorul cărora se realizează o experienţă excepţională de home entertainment sunt cele de sunet”, a declarat Min Byung-hoon, Senior vice preşedinte al diviziei AV din cadrul LG Home Entertainment Company. “În cadrul companiei noastre, suntem devotaţi unei părţi semnificative de cercetare şi dezvoltare TV privind experienţa audio, întrucât credem că acest lucru va fi următorul câmp de luptă pentru a câştiga inimile şi minţile celor care se bucură de experienţa de home entertainment.”

Sistemul SoundPlate, iese în evidență prin înălţimea de doar 39.5mm, care îi permită să fie amplasat direct sub televizor (de la 32 inchi şi până la 55 inchi). Noul model LG SountPlate este dotat cu un canal de 4.1, un sistem de sunet de 320 wați şi un subwoofer wireless extern. El se poate, de asemenea, folosi şi ca portal de conectivitate şi dispune de un player Blue-Ray 3D, împreună cu funcţionalitatea LG Smart TV, transformând orice televizor cu ecran plat într-un Smart TV cu performanţă mare a sunetului.

LG NP8740

Sistemul LG Audio Wireless, câştigătorul premiului CES 2014 pentru Inovaţie, oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege configuraţia sistemului Home Audio din nelimitate opțiuni. Acest lucru este posibil datorită faptului că are încorporată o tehnologie de reţea de ultimă generaţie care curpinde suport Wi-Fi dual band (2.4/5GHz) în a reda muzică de înaltă calitate în toată casa. Fiecare difuzor wireless nu numai că produce un sunet bogat cu claritate şi profunzime, dar în acelaţi timp transmite sunetul în direcţii multiple.

Difuzoarele din camere diferite pot fi setate în orice combinaţie, conectând întreaga casă printr-un singur sistem. Prin tehnologia încorporată a reţelei mesh, utilizatorii au opţiunea de a reda aceeaşi melodie în toată casa (Party Mode) sau de a reda melodii diferite în fiecare difuzor (Personal Mode). În plus, NP8740 poate fi conectat la alte sisteme audio pentru o experienţă integrată cu o redare şi un control mai bun.

Sistemul LG Audio Wireless permite colecţiilor digitale audio să fie accesate fără home  network, în timp ce aplicaţiile care pot fi descărcate transformă un smartphone într-o  telecomandă uşor de folosit. Interfaţa permite utilizatorilor să redea perfect muzică din surse online. Claritatea generală este amplificată de un aranjament dual-tweeter, iar 24 bit/192kHz oferă o calitate de studio a sunetului.

LG_ NB5540

Numeroasele opțiuni LG Sound Bar sunt completările perfecte pentru o largă varietate de televizoare de toate formele și mărimile. NB5540, de exemplu, este o potrivire frumoasă pentru televizoarele moderne subțiri datorită designului minimalist și a finisajelor argintii lucioase. Are un sistem de 4.1 canale și 320 wați, și suportă HDMI cu Audio Return Channel (ARC), ceea ce permite conectarea la televizor doar printr-un singur cablu. Sistemul are de asemenea Bluetooth, facilitând transferul wireless audio de la dispozitive precum Smart TV sau smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep