HomeFeaturedFocusLG Optimus F3Q primeste confirmarea oficiala

LG Optimus F3Q primeste confirmarea oficiala

Și odată cu ea și un preț. E drept, deocamdată pentru Statele Unite, dar cu algoritmul de rigoare aplicat, putem să ne facem o idee aproximativă despre pretul acestui smartphone cu tastatură fizică și pentru Europa. Iubitorii de butoane hardware (multe, nu 2-3) din Statele Unite, sunt nevoiți să scoată din buzunar puțin peste 300 de dolari pentru a deține un LG Optimus F3Q.

Odată cu anunțul oficial pentru acest terminal, vine și confirmarea specificațiilor tehnice cunoscute deja grație sifonatorilor, dar și o completare a acestora. Cele mai importante date care nu se cunoșteau țin de memoria RAM de 1 GB (512 MB chiar e de domeniul trecutului) și de cea internă de 4 GB. Optimus F3Q va etala și un slot microSD, LTE sau NFC. Asta ca să nu se plângă clasicii că primesc tastatura dar pierd pe alte părți.

Rămâne de văzut dacă și când va poposi acest terminal și pe meleagurile noastre. Prin construcția sa, telefonul părea mai degrabă dedicat piețelor asiatice, dar iată-l traversând curajos Pacificul. Atlanticul este deja o joacă de copil.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep