HomeFeaturedFocusNoi poze cu Nokia Normandy, devenit Nokia X

Noi poze cu Nokia Normandy, devenit Nokia X

Multă vreme am crezut că proiectul Normandy al celor de la Nokia, primul telefon cu Android al finlandezilor, este doar o glumă. O glumă chiar proastă, având în vedere preluarea de către Microsoft a celebrului producător de telefoane. Având în vedere avalanșa de zvonuri și fotografi leak din ultima vreme, înclin să cred că lucrurile sunt destul de serioase totuși.

Ultimele noutăți vin sub forma unei noi denumiri comerciale și a unei noi fotografii marca @evleaks. Se pare că telefonul se va numi Nokia X și se pare că va avea o gamă vioaie de culori, lucru care mă bucură nespus. M-am săturat de telefoane negre, de acum o să merg doar pe culori aprinse.

Din păcate entuziasmul meu scade brusc atunci când îmi amintesc specificațiile acestui terminal Android. Un procesor dual-core de 1 GHz, o memorie RAM de 512 MB și un display de 4 inchi și 800 x 480 pixeli sunt, din punctul meu de vedere, dezamăgitoare. Poate doar un preț super mic să compenseze această dezamăgire. Dar și aici sunt sceptic, Nokia nu prea a cochetat cu prețurile foarte mici la smartphone-uri până acum.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep