HomeGames ArenaMagic The Gathering. Filmul!!!

Magic The Gathering. Filmul!!!

Magic The Gathering, popularul joc de cărți, este pe cale să devină un film de lung metraj. 20th Century Fox a semnat un acord cu Hasbro pentru licențiarea drepturilor de ecranizare, iar Simon Kinberg (producător al filmelor X-Men First Class, Elysium, și regretabil scriitor al lui X-Men Last Stand) a fost numit în poziția de producător al proiectului. Nu a fost anunțată o dată la care filmul va fi gata.

Probabil vă întrebați în acest moment, cum ar putea oare să transforme MTG într-un film, și vă trece prin cap un alt dezastru recent, Battleships. Vedeți voi, în timp ce Battleships nu are o poveste de orice fel, MTG are, una foarte lungă, cu multe personaje, lumi minunate, creative și creaturi de tot soiul care abia așteaptă să fie aduse la viață prin CGI, într-un spectacol vizual feeric.

Asta în cazul în care decid să meargă pe această cale, fiindcă nu este singurul mod prin care se poate face o adaptare după un joc de cărți. Ar putea la fel de bine să încerce să facă un film despre jucători de cărți, combinat cu universul fantastic în care este plasat MTG. Cum ar fi asta posibil? Simplu, ar putea copia Gamers 3: Hands of Fate.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep