HomeFeaturedFocusMic la stat, mare la… pret! Sony Xperia Z1 Compact, peste 500...

Mic la stat, mare la… pret! Sony Xperia Z1 Compact, peste 500 de euro in Europa

În momentul în care cei de la Sony au anunțat la CES versiunea mini a modelului Xperia Z1, denumită sugestiv Xperia Z1 Compact, m-am entuziasmat subit, pentru că era vorba despre un telefon cu specificații de top, dar care nu îți rupea buzunarul de la blugi prin dimensiunile exagerate pe care le explorează unii producători de smartphone.

Ei bine, la figurat îți cam rupe orice buzunar, pentru că prețul pentru Europa sare de 500 de euro. Cât mai aproape de adevăr, 520 euro în Suedia. Lucru care mă face să cred că șansele de a-l vedea în România la un preț mai mic sunt infime. Așa că, deși am fost ironic la denumirea dată acestui produs pentru piața din China, parcă aș prefera să se numească și în România Colorful Edition, sau cum or mai vrea cei de la Sony să îi spună, dar să coste măcar 100 de euro mai puțin.

via GSM Arena

5 COMENTARII

  1. @Gabriel: Faptul ca Xperia Z1 Compact costa mai putin cu 200 euro decat Xperia Z1, nu il face ieftin, ci il face pe Z1 exagerat de scump! Parerea mea… Stim cum e cu Sony si preturile!

  2. Cristian, din cate se vede, nu stii ce vorbesti. Nu poti spune ca este scump. Este cu 200 de euro mai ieftin decat xperia z1, iar singura diferenta dintre ele este diplay mai mic cu rezolutie de 720p in loc de 1080p si desigur bateria. Cesta are specificatii de top, este o prostie sa il compari cu galaxy s4 mini si htc one mini, care sunt niste telefoane cu specificatii de acum 2 ani, diferenta dintre acestea si z1 compact fiind foarte mare, si nu doar la specificatii, dar si la calitatea materialelor folosite. Asa ca te rog, data viitoare gandeste de 2 ori inainte de a scrie ceva sau mai bine lasa-te ca se pare ca nu e de tine….

    • Presupunand ca pastreaza pretul de Suedia, desi ma indoiesc, probabil ca va mai primi cativa euro pana in Romania, este mai scump decat LG G2, cu care seamana foarte mult la specificatii si pe care multi l-au dat ca smartphone-ul anului 2013. Asa ca da-mi voie sa il consider scump! Si da-mi voie sa iti ignor sfatul!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep