HomeFeaturedFocusQualcomm a achizitionat patentele Palm de la HP

Qualcomm a achizitionat patentele Palm de la HP

Tranzacția, a cărei valoare nu a fost făcută publică, poate avea și nuanțe de răzbunare, sau măcar de pansament pentru orgoliul fostului CEO Palm, Jon Rubenstein, actualmente membru al consiliului director al Qualcomm, care a declarat public cu ceva vreme în urmă, că vânzarea Palm către HP a fost un gest regretabil:

„I’m not sure I would have sold the company to HP. That’s for sure. Talk about a waste. Not that I had any choice because when you sell a company you don’t get to decide that. Obviously, the board and shareholders decide that. If we had known they were just going to shut it down and never really give it a chance to flourish, what would have been the point of selling the company?”

Răzbunarea e dulce? Poate fi ușor exagerat, dar ceea ce este cert, Qualcomm a intrat în posesia a aproximativ 2400 de patente, dintre care peste 1400 aparținureră în trecut Palm-ului. Să sperăm că le vor folosi cu adevărat, pentru că, de ce să nu recunoaștem, omul avea oareșcare dreptate. HP nu prea a făcut mare lucru cu achiziția de acum câțiva ani. O confirmă și vânzarea WebOS-ului către LG.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep