HomeGames ArenaProject Zomboid primeste componenta multiplayer

Project Zomboid primeste componenta multiplayer

Indie Stone anunță că n-au fost jefuiți în utlima vreme, așa că au avut timp să lucreze la ceva care va schimba considerabil Project Zomboid, componenta de multiplayer a acestui joc. Studioul plănuiește de ceva vreme adăugarea unei funcții prin care jucătorii să participe la sesiuni comune, dar nu se aștepta nimeni să sosească în viitorul apropiat.

Project Zomboid va continua să rămână un joc ce are o componentă de singleplayer vastă, pe care va fi concentrat cel mai mult efort, dar cu multiplayer, jocul va oferi comunității noi posibilități și are potențialul de-a atrage noi jucători. Nu de alta, dar Project Zomboid este unul din jocurile care a început mania asta de supraviețuire cu zombies, și-ar fi păcat să nu profite și ei de pe seama sa, acum că cererea este la apogeul său.

Fiind încă în testare, nu au fost determinate limitările modului de multiplayer, momentan au reușit să mențină sesiuni stabile cu 12 jucători. Serverele, ce conțin lumi persistente, pot fi găzduite de oricine are un exemplar al jocului, și pot fi modificate după bunul plac.

Studioul mai vrea să implementeze și un mod split-screen, disponibil tât local și cu suport pentru Steam Big Picture, cât și pentru multiplayer. Funcționalitatea va fi adăugată jocului în săptămânile următoare.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep