HomeFeaturedFocusWearable tech: bijuteriile inteligente

Wearable tech: bijuteriile inteligente

image

Mi-am făcut o pasiune să descopăr gadget-uri noi din categoria wearable tech, care mai de care mai interesante. Ieri v-am prezentat o listă a ochelarilor de schi inteligenți. Astăzi vin să vă supun atenției, în special doamnelor, câteva brățări și inele smart, gata de a fi purtate și care aduc pe sau de pe telefon informații interesante îmbinând la propriu utilul cu plăcutul.

image

Încep cu brățara Netatmo June care se poate conecta cu un iPhone și să ofere informații despre nivelul razelor UV. Piatra de pe brățară citește valorile UV pe care apoi sistemul le trimite către telefon via Bluetooth. În funcție de cât de sensibilă vă este pielea setați și nivelul de avertizare.

Urmează colierul CSR Bluettooth Smart Jewelry, creat cu ajutorul designer-ului Cellini și care își poate schimba culoarea LED-ului în funcție de notificările venite pe telefon.

image

Smarty Ring este un inel pe care apar tot felul de notificări care să ne țină la curent cu cele mai noi informații. Comunică cu smartphone-ul prin Bluetooth 4.0 și vine cu un display LED albastru sau verde. Poate fi folosit pentru controlul muzicii, obținerea informațiilor despre ora curentă, să fie făcute poze, apeluri voce, notificări de pe rețelele sociale, chat, email.

image

Livrările se vor face în prima săptămână a lunii aprilie 2014, ținta de a strânge 300000 USD prin Indiegogo fiind atinsă. Are aplicație de iOS și Android plus un încărcator wireless.

Prețul e undeva la 275 USD cu livrare internațională. Cine l-a comandat deja pe Indiegogo l-a luat cu 100 USD mai ieftin.

Închei cu o ultimă brățară: MEMI,un alt proiect crowdfounded, de data asta pe kickstarter. La rândul ei, MEMI oferă o modalitate șic de informare cu privire la diverse notificări generate de iPhone. Vibrează la primirea unor apeluri importante, mesaje text sau alerte legate de intrările din calendar.

image

Brățara MEMI se adresează clar tuturor doamnelor ce vor să fie trendy. Și e doar 150 USD.

Dacă nu v-ați făcut cumpărăturile de Crăciun, puteți lua acum niște gadget-uri cu adevărat interesante.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep