HomeFeaturedFocusRevolution, un nou smartphone special de la Geeksphone

Revolution, un nou smartphone special de la Geeksphone

Dacă ultima dată când ne-am intersectat cu ei, cei de la Geeksphone ne-au amenințat cu cel mai sigur smartphone existent, Blackphone, iată-i din nou deciși să demonstreze că nu sunt un simplu producător de telefoane. Noul proiect, despre care se vorbise cu ceva vreme în urmă și care poartă numele de Revolution, este un smartphone cu două sisteme de operare. Și, date fiind fotografiile care și-au făcut apariția, este mai aproape de concretizare decât fratele său cel plin de siguranță.

Pe partea de sisteme de operare, telefonul este descris ca fiind “Firefox OS/Android multiOS handset”, iar schimbarea de sistem de operare este descrisă ca fiind extrem de facilă: “may change OS with just a couple clicks, through a user friendly graphical interface”. Problema este că, nefiind încă licențiat de Mozilla, care probabil că așteaptă întâi să vadă cât de bine va fi primit pe piață acest smartphone, sistemul de operare alternativ Android-ului este numit “Boot2Gecko by Mozilla”.

Revenind la noțiuni mai pe înțelesul nostru, mai exact la specificațiile acestui aparat, avem de-a face cu un procesor Intel Atom dual-core de 1,6 GHz, un display de 4,7 inchi și 960 x 540 pixeli rezoluție, 1 GB de memorie RAM și două camere, de 8 și de 2 megapixeli. Nimic spectaculos, că doar telefonul are ca principal argument de vânzare capacitatea de a pivota între sistemele de operare. Totuși, succesul vânzării este dat și de preț, care deocamdată este necunoscut.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep