HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S5 priveste in ochii utilizatorului

Samsung Galaxy S5 priveste in ochii utilizatorului

Este o perioadă în care zvonurile despe Apple și iPhone, frecvente și îndrăznețe altădată, trec în plan secund, în lumina reflectoarelor intrând Samsung cu al său Galaxy S5. Ultimele astfel de zvonuri, cu o bază reală chiar, o discuție cu vice-președintele diviziei de mobile a companiei, Lee Young Hee, au scos la iveală câteva gesturi surprinzătoare de curaj din partea coreenilor.

Primul, și poate cel mai interesant, implementarea unui scanner al iris-ului. Curajul vine din încercarea de a egala, dar și depăși competitorii care și-au dotat terminalele de top cu scannere pentru amprenta digitală. Dar și din ignorarea faptului că Apple a afirmat cu o lună în urmă că are de gând să includă așa ceva în iPhone 6. Nu prea arată a pace între cele două părți.

Chiar dacă nu este încă o certitudine, oficialul amintit mai sus a declarat că este luată în calcul această posibilitate.

Al doilea, pe care eu chiar vreau să îl văd, este legat de promisiunea de a veni cu un design nou, fără legătură cu cel de la Samsung Galaxy S4. Poate-poate au învățat ceva din trecut. Și așa se pare!

“When we moved to S4 from S3, it’s partly true that consumers couldn’t really feel much difference between the two products from the physical perspective, so the market reaction wasn’t as big. For the S5, we will go back to the basics. Mostly, it’s about the display and the feel of the cover.”

Până una alta, singura certitudine este legată de data de lansare a mult-așteptatului smartphone, care se pare că va fi lansat în Martie și comercializat începând cu Aprilie. Și eventual, promisiunea că va avea un nou wearable, de tip Galaxy Gear, dedicat. Hai că nu mai e mult!

Via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep