HomeFeaturedFocusSe poarta familia de produse: Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0

Se poarta familia de produse: Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0

Am fost ironic, acum câteva zile, la adresa celor de la Overmax, cand au anuntat tableta Overmax Solution 7+ 2.0, al patrulea membru al familiei de tablete de 7 inchi cu denumirea de Solution 7 și ceva în coadă și cu configurații extrem de apropiate. Păi de ce să râd de Overmax, când Samsung face exact la fel? O fi și asta vreo formă de a suci mințile clienților, mai ales în zona de low-budget.

Și în zona de smartphone se practică, doar familia HTC Desire fiind deja mai numeroasă decât un sat mic de prin România.

Acestea fiind spuse, nou anunțata Galaxy Tab 3 Lite 7.0 de la Samsung, este foarte aproape de Galaxy Tab 3 7.0, aproape și de Tab 2 7.0, și chiar și aproape de origini, de Galaxy Tab 7.0 Plus. O familie mare și fericită. Și vine cu un display WSVGA de 1024 x 600 pixeli, mult prezentul dual-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 1 GB, una internă de 8 GB, o cameră de 2 megapixeli și un acumulator de 3600 mAh. Nothing special, cum ar spune românul! Mai ales pentru 190 de euro, preț pentru Europa!

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep